Business Language Training Center

 

Scopul Centrului BLTC este proiectat să dezvolte abilitățile de comunicare a tuturor participanților, fiind axat pe o gama larga de cursuri/programe, avînd la bază un vocabular specific oricărui mediu de activitate.

Cunoștințele noastre crează impact

Abordare Personalizată

Ai încredere în experții noștri

Business Language Training Center

Abilitățile excelente, eficiente și practice de comunicare joacă un rol important pentru succesul oricărei companii indifferent de originea , dimensiunea sau misiunea sa. Noi ajutăm fiecare participant să învețe prin exemple reale, oferind instrumente de comunicare, metode și tehnici cele mai inovative și moderne.

APTIS

Aptis este un sistem modern și flexibil de evaluare a limbii engleze, conceput pentru a veni în întâmpinarea diverselor nevoi organizaționale și individuale de pretutindeni.

Mai mult

Engleza de Afaceri

Cursul de limba Engleză de Afaceri cuprinde urmatoarele categorii de programe engleza de afaceri pentru Finanțe și Bănci, domeniul Juridic, IT, Medicină, Hotele și Turism, Vânzări și Marketing.

Mai mult

Alte programe

Pentru profesioniștii care doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare într-un context internațional, centru BLTC oferă diferite programe și cursuri

Mai mult

Engleza Generală

Cu noi veți învăța cum să utilizați l. engleză generală în diferite situații din viața reală. Deasemenea veți dezvolta abilitațile gramaticale, comunicare, precum și secretele pronunției perfecte.

Mai mult

Engleza pentru Manageri

BLTC oferă un curs special de limba engleză pentru profesioniștii de nivel junior, care sunt în căutarea de a combina competențele de comunicare generală cu abilități de comunicare profesionale

Mai mult

TOEFL și IELTS

TOEFL este un test standardizat de competență lingvistică pentru non-vorbitori de limba engleză. Testul este acceptat de către toate instituțiile academice vorbitoare de limba engleză.

Mai mult

WHO WE ARE

CINE ESTE BLTC?

Business Language Training Center combină experiența vasta si capacitațile profesionale exelente in toate aspectele, prin diversitatea programelor oferite pentru toți participanții care sunt in căutarea de a îmbunătăți competențele lingvistice in l. engleza de afaceri, engleza generală, engleza pentru manageri, l. germană de afaceri, l. rusă de afaceri si l. română de afaceri.

Mai mult

Oficiul Nostru

Business Language Training Center

Chișinău, Republica Moldova
str. Mateevici 27
Mob: +373 078 577 707, Tel: +373 022 922 317
Tel: +373 022 222 288
Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Engleza de Afaceri

Pentru profesioniștii care doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare într-un context internațional, centrul BLTC oferă diferite programe și cursuri pentru următoatele limbi de comunicare : L. Engleză, L. Germană, L. Rusă, L. Romană. Aceste cursuri va ajuta la extinderea vocabularului specific pentru mediul de afaceri într-o serie de situații profesionale, inclusiv întâlniri, prezentări, apeluri telefonice, interviuri etc.

Vînzări și Marketing

                                                                                                                                                                  Engleza de Afaceri pentru Vînzări și Marketing are la bază un curriculum specializat în comunicare, cu scopul de a îmbunătăți abilitățile participanților în stabilirea și dezvoltarea relațiilor comerciale de succes, în orice context național și internațional.

Mai mult

Medicină

Engleza de Afaceri pentru Medicina este special elaborată cu scopul de a oferi un accent extrem de practic al Limbii Engleze pentru specialiștii din domeniul medical. Noi putem oferi instituției dvs. un curs de Limbă Engleză specializat în medicină care să corespundă necesităților specifice de lucru.

Mai mult

IT

Engleza de Afaceri pentru IT contribuie la dezvoltarea abilităților profesionale ale participanților care lucrează în domeniul tehnologiei informaționale. Scopul acestui curs este să ajute angajații să dobîndească competențe relevante privind varietatea subiectelor și cunoștințelor de limba Engleză, necesare în domeniul tehnologiilor informaționale.

Mai mult

Finanțe și Bănci

Engleza de Afaceri pentru Finanțe și Bănci furnizează abilități cheie, instrumente și terminologia necesară pentru o activitate financiară competitivă. Fiecare curs este elaborat și livrat de către traineri calificați, avînd mai mult de 5 ani experiență în predarea limbii Engleze de Afaceri.

Mai mult

Engleza pentru Juriști

Engleza de Afaceri pentru Juriști are la bază un curriculum specializat în comunicare, cu scopul de a îmbunătăți abilitățile participanților în stabilirea și dezvoltarea relațiilor comerciale de succes, în orice context național și internațional.

Mai mult

Hoteluri și Turism

Engleza de Afaceri pentru domeniul hotelier și turism este destinat persoanelor ce activează în această industrie. Cursul adoptă funcții lingvistice primare, cum ar fi: solicitarea serviciilor, confirmare precum și sugestii și reclamații. Limbajul include texte și expresii specifice, utilizate frecvent la nivel internațional.

Mai mult

Vă invităm să vă aprofundați abilitațile de comunicare cu noi.

Pentru a aplica, trimiteți un email pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • La compania Dvs sau la sediul BLTC

  • De la începator la avansat

  • Personalizat conform necesităților Dvs

  • Intensiv, Extensiv, Personalizat

Interesant

Noi credem că educația prin studierea limbilor straine dezvoltă viețile oamenilor. Educația este un process de colaborare pe care îl putem realiza doar prin lucru în echipă, prin ascultare și învățare unii de la alții.

BLTC
 
 

Parteneri                                                                               

         

Business Language Training Center (BLTC)

Chișinău, Rep. Moldova
str. Bucuresti 67, 
  +373 78 577 707
  +373 22 922 317
   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

© 2014 IKA-EXPERT SRL. ALL RIGHTS RESERVED.